BREAKING

Η απάντηση του Kris Humphries στο διαζύγιο της Kim Kardashian

Μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Kim Kardashian, προκειμένου να τερματίσει τον 72 ημερών γάμο της με τον Kris Humphries, ο μπασκετμπολίστας του NBA απαντά με αίτηση ακύρωσης του γάμου τους, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με ...
τα δημοσιεύματα, ο Humphries σχεδιάζει να απαντήσει στην αίτηση διαζυγίου, ζητώντας την ακύρωση του γάμου του με την διάσημη τηλεπερσόνα. Εάν το αίτημα του Humphries γίνει δεκτό, τότε το πρώην ζευγάρι θα αποφύγει όλη τη διαδικασία διαζυγίου για τη λύση του γάμου τους.

Η Kim Kardashian και ο Kris Humphries είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 20 Αυγούστου, σε μια υπερπολυτελή τελετή. Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, που εξασφάλιζε πως η Kim δεν θα μοιραζόταν τα χρήματα που θα κέρδιζε στη διάρκεια του γάμου τους. Σύμφωνα με τις «κακές» γλώσσες του Χόλιγουντ, μετά το γάμο τους, η συμπεριφορά του Kris Humphries απέναντι στην Kim άλλαξε προς το χειρότερο, και συχνά συνήθιζε να τη μειώνει μπροστά σε άλλους ανθρώπους, σχολιάζοντας αρνητικά την εμφάνιση της και το ταλέντο
 ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ / LIKE ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT