BREAKING

Τα δάκρυα μαθήτριας για την Ελλάδα - Δείτε το βίντεο εδώ

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία 17χρονης μαθήτριας από την Καβάλα που ξέσπασε σε λυγμούς όταν μίλησε για το μέλλον των νέων στην Ελλάδα.


Η 17χρονη μαθήτρια του ...
6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, Δανάη Φιλλίδου, ανέβηκε στο βήμα του 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητικών Εντύπων των "Νέων" για να παραλάβει το βραβείο για την εφημερίδα που εκδίδει το σχολείο της.

Ξέσπασε όμως σε δάκρυα όταν αναφέρθηκε στην Ελλάδα. "Νιώθουμε ότι χανόμαστε, φοβόμαστε μήπως χαθούμε στην ίδια μας τη χώρα. Θέλουμε να έχουμε μέλλον εδώ, θέλουμε να έχουμε μέλλον στην Ελλάδα μας", ανέφερε.

Έκανε μάλιστα αναφορά και στην απούσα λόγω οικονομικής δυνατότητας να παραστεί στην εκδήλωση καθηγήτριά τους, σημειώνοντας πως έδωσε στους μαθητές τη δυνατότητα να μιλήσουν για όσα νιώθουν.

Ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου των φυλακών Αυλώνα, Πέτρος Δαμιανός, που παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη εμφάνιση εφημερίδας Γυμνασίου, ανέφερε ότι "όπως η μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καβάλας ήρθε χωρίς την καθηγήτριά της, έτσι και εγώ παραλαμβάνω ένα βραβείο χωρίς να έχω μαζί τους μαθητές μου, οι οποίοι αγωνίζονται και φωνάζουν ότι υπάρχουν και διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον".


Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT