BREAKING

Τι συμβαίνει για 2η χρονιά στο Gialino Up Stage ; Ε ΝΑΙ ! KATASTASION APELPISTIK



2η Χρονιά:

“Καταστασιόν Απελπιστίκ”   Ανανεωμένο.. Επικαιροποιημένο.. Με νέα νούμερα γραμμένα με τη βοήθεια της Τρόικας και της Ελληνικής Κυβέρνησης! Χτυπάμε με χιούμορ την εξουσία, παρ' ότι θα 'πρεπε να τη χτυπάμε με...
ρόπαλα!

Η Δεύτερη Δόση της Θεατρικής Σάτιρας KATASTASION APELPISTIK εγκεκριμένη από τη Γερμανική βουλή, το Eurogroup, την Τρόικα, και το ΔΝΤ, έρχεται στην εναλλακτική σκηνή Up Stage Gialino στο Γυάλινο Μουσικό Θεάτρο, από 13 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 9 μου μου (δηλαδή το βράδυ).

Εμπνευσμένο από τη Μεσαιωνική Αναδιάρθρωση που τόσο ευγενικά μας επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας κι οι Πατριώτες Πολιτικοί μας! Σε σκηνοθεσία ΔΝΤ..! Σκηνικά και κοστούμια από τους διακοσμητές και τους ράφτες των Ελλήνων πολιτικών..! Τους φωτισμούς επιμελείται ο Ευρωπαϊκός σκοταδισμός..! Με την ευγενική χρεωκοπία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας..!

KATASTASION APELPISTIK:
Μια δροσερή νεανική σάτιρα που αντιμετωπίζει το κοινωνικό και πολιτικό τοπίο της Ευρώπης και της χώρας, μέσα απ' το αθάνατο χιούμορ του Έλληνα εστιάζοντας στις φαιδρές φιγούρες που διαφεντεύουν τις τύχες μας και στα τραγελαφικά γεγονότα που προκαλούν οι αποφάσεις τους. Ανερμάτιστο πλοίο η Ελλάδα κι εμείς τρελοί επιβάτες σε μια κωμωδία που κάνει βουτιά στα ήθη και την ιστορία μας ως λαού!

Καταστασιόν Απελπιστίκ: Κείμενα και Σκηνοθεσία: Αλέξης Ανδρίτσος.
Με τους: Λένα Καλουτσάκη, Σοφία Παπαδημητροπούλου, Γιώργο Αργυρόπουλο, Ιφιγένεια Θεοχαρίδη, και Αλέξη Ανδρίτσο.

Σκηνικά: Κατερίνα Αϊναροζίδου. Κοστούμια: Έλενα Γιαννίτσα. Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιφιγένεια Θεοχαρίδη. Φωτογραφία: Κοσμάς Κουμιανός. Δημόσιες Σχέσεις: Μαρία Κατσώρη.

Gialino Up Stage (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο)

Λ.Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Τηλ. κρατήσεων: 210 93 15 600

www.gialino.gr

Κάθε Κυριακή 9:00 μμ. (από 13 Νοεμβρίου)

Είσοδος: 10 €

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT