BREAKING

Σε πανελλαδική 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη 14/12/2011 οι μηχανικοί

Με 24ωρη απεργία και αποχή από τις εργασίες τους σήμερα, Τετάρτη, ξεκινά ο κύκλος κινητοποιήσεων των 110.000 διπλωματούχων μηχανικών της χώρας για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους.

Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, συγκέντρωση έξω από το... υπουργείο Εργασίας στις 9:30 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στην Τράπεζα της Ελλάδος για τα αποθεματικά του ασφαλιστικού Ταμείου και συμβολική κατάληψη του τμήματος εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ και του ΕΤΑΑ.

Οι κινητοποιήσεις οργανώνονται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με τους συλλόγους και φορείς των τεχνικών σε πανελλαδική κλίμακα, ενώ ετοιμάζονται νέες παρεμβάσεις προς τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, τους βουλευτές, τους φορείς των εργαζομένων και των επιστημόνων και προς τους πολίτες, που θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα έχει αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας και υλοποίησης κάθε αρμοδιότητας, που έχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ως ΝΠΔΔ και ως σύμβουλος της πολιτείας, στην περίπτωση κατάργησης των νόμιμων αμοιβών και των απαραίτητων ελέγχων για την ποιότητα των ιδιωτικών
έργων και του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT