BREAKING

Μάγεψε το Βελιγράδι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Δείτε το Βίντεο

Μάγεψε το Βελιγράδι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Η πρώτη εμφάνιση του Ελληνα τραγουδιστή στην πρωτεύουσα της Σερβίας ήταν μια μεγάλη έκπληξη και ένα συναυλιακό γεγονός για την πόλη.

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι της μουσικής, στην πλειονότητά τους Σέρβοι και μερικοί Ελληνες, βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο στάδιο «Beograd Arena» προκειμένου να δουν και να ακούσουν ζωντανά τον Ελληνα καλλιτέχνη που έδωσε την πρώτη του συναυλία στην πόλη τους.

Η υποδοχή ήταν ...
παραπάνω από θερμή, καθώς πάρα πολλοί όπως φάνηκε γνώριζαν τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και μάλιστα τραγουδούσαν μαζί του τους στίχους από τα «Το καλοκαίρι μου», «Χέρια ψηλά», «Ο βυθός», «Δεν φεύγω», «Ονειρο ζω».

Οπως έγραψαν τα σερβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Μιχάλης είναι ο πιο αγαπητός σύγχρονος Ελληνας καλλιτέχνης στη Σερβία και το κοινό το επιβεβαίωσε με εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που μαθαίνουν ελληνικά με αφορμή τα τραγούδια του.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην σκηνή έπαιξε ο Σέρβος καλλιτέχνης Kiki Lesendric, ο δημιουργός του «Πάρτι», ενός τραγουδιού σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης και έχει αγαπηθεί πολύ (σε επανεκτέλεση το 2003 στο άλμπουμ «Κρυφό φιλί»).

Ο Lesendric παρουσίασε τέσσερα δικά του τραγούδια, ενώ στο τέλος της συναυλίας τον κάλεσε ο Μιχάλης να τραγουδήσουν μαζί το «Πάρτι» και να κλείσουν μαζί αυτή τη μαγική βραδιά, ερμηνεύοντας μάλιστα στα ελληνικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε συγκινημένος το κοινό για την υποδοχή και την αγάπη που του έδειξαν, ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει στη γειτονική χώρα σύντομα.

πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT