BREAKING

Χανιά: Καταδίωξη και πυροβολισμοί στο κέντρο των Χανίων - Σύλληψη δύο ατόμων

Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίχθηκαν χθες, λίγο πριν το μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων . Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν ένα κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο με τρία άτομα επιβαίνοντες.
Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την αρπαγή μια τσάντας στο κέντρο της πόλης .

Άμεσα η ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισε τους δράστες και ξεκίνησε την καταδίωξη με όσους παρακολουθούσαν να μένουν έκπληκτοι . Όπως απεδείχθη το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν ...
κλεμμένο από χθες το βράδυ.
Στην συμβολή των οδών Σκουλά και Αναπαύσεως έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Οι δράστες κατόπιν με το αυτοκίνητο μπήκαν στην οδό Σκουλά και συνεχίστηκε το κυνηγητό. Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στο μπαλκόνι οικίας στον Οδό Σκουλά Εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες και επισκέπτες του σπιτιού ήταν στο σαλόνι.

Αφού άκουσαν τους πυροβολισμούς βγήκαν έξω έντρομοι και είδαν την κινητικότητα της αστυνομίας. Οι δράστες προσπαθώντας να διαφύγουν έφτασαν μέχρι την περιοχή Νεροκούρου. Εκεί μπήκαν σε αγροτικό δρόμο και κατέληξαν σε αγροτικό οικόπεδο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης να φύγει από το οικόπεδο καθώς οι δράστες διαπιστώθηκε πως είναι παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας. Το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε στο χωράφι και οι δράστες άρχισαν αν τρέχουν πεζοί. Οι αστυνομικοί με τη συμβολή και ανδρών του ΤΑΕ του κυνήγησαν και κατάφεραν αρχικά να συλλάβουν τον ένα και κατόπιν το δεύτερο δράστη. Οι αρχές συνεχίσουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και τον τρίτο. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι δράστες είναι ηλικίας από 21 έως 24 ετών , ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι Έλληνας και ο δεύτερος συλληφθείς υπήκοος Γεωργίας.
πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT