BREAKING

Καλά Χριστούγεννα για τον Παναθηναϊκό

Το βασικό ζητούμενο ήταν να κλείσει το 2011 με καλό τρόπο και χωρίς "γκέλα" και σε αυτό το σκέλος ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο του. Ξεπέρασε το εμπόδιο του επικίνδυνου Αστέρα Τρίπολης και με την 9η νίκη του σε 12 παιχνίδια, εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του, καθώς εφόσον πάρει τα ...δύο εξ αναβολής παιχνίδια με Δόξα Δράμας και με Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ τον Ιανουάριο, θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όμως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως η ομάδα διανύει περίοδο αγωνιστικής κοιλιάς. Δηλαδή μετά την εντυπωσιακή τετράδα αγώνων με Ξάνθη-Εργοτέλη-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η ομάδα από τη διακοπή που υπήρξε στα μέσα Νοεμβρίου έως και σήμερα, έδωσε μία πεντάδα αγώνων με Ολυμπιακό-ΟΦΗ-Αρη-Πανιώνιο-Αστέρα Τρίπολης, στην οποία η απόδοση της ήταν από μέτρια εώς καλή, έχασε τη φρεσκάδα της και δυσκολεύτηκε σε όλα τα ματς.

Το καλό είναι πως ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι η ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν μία κακή παρένθεση, με τις δύο νίκες που ακολούθησαν και οι παίκτες μετά το ματς κυπέλλου της Τρίτης με τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για μία εβδομάδα προκειμένου να ξεπεραστεί και αυτή η αγωνιστική κοιλιά.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έκανε τη διαφορά σε ένα ακόμη ματς και με 14 γκολ σε 12 παιχνίδια, οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Αργεντινό άσο, αλλά στη συνέχεια χάθηκε από το γήπεδο και από το 14' εώς το 60' έδωσε το δικαίωμα στον Αστέρα Τρίπολης να δημιουργήσει αρκετές φάσεις στην έτσι και αλλιώς προβληματική άμυνα του. Ευτυχώς για τους "πράσινους" ο Στέφανος Καπίνο τους κράτησε όρθιους με τις δύο επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο στα ισάριθμα δοκάρια του Σολάκη, ενώ οι δύο αλλαγές που έκανε ο Γκόμες στο 62' σε συνεργασία με τον Φερέιρα, ο οποίος βρισκόταν στο μπουθ, με την είσοδο των Ρούντολφ-Μαυρία αντί των Κουίνσι-Κλέιτον, βοήθησαν τον Παναθηναϊκό στο να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσει τελικά στη νίκη με 3-1.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο διοικητικό κομμάτι με την πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι από εταιρεία από τη Σαουδική Αραβία. Η πλευρά Βαρδινογιάννη θα αποφασίσει στις αρχές της εδομάδας αν θα προχωρήσει ή όχι με τους νέους επενδυτές (ανάμεσα τους και μία πριγκίπισσα) και εκτίμηση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει, έπειτα και από το "ναυάγιο" με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Το αν το ενδιαφέρον των Αράβων, αυτή τη φορά είναι σοβαρό και υπαρκτό, θα δείξει ο χρόνος... Η ουσία είναι πως πρέπει να βρεθεί μία λύση για την ομάδα εδώ και τώρα προκειμένου να μπορέσει να ενισχυθεί και τον Ιανουάριο.

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT