BREAKING

Κ. Τζαβάρας: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί με τέτοιες διεκδικήσεις»

Ο κ. Τζαβάρας σημείωσε, επίσης, ότι είναι έκπληκτος από την παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, για το βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου.

«Δεν θα υποδείξω σε κανέναν τι πρέπει να κάνει. Είμαι υποχρεωμένος όμως να πω -διότι αυτό αφορά την προσωπική μου στάση σε διάφορα ζητήματα- ότι τη στιγμή που ο ...κόσμος υποφέρει, που πραγματικά υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην κοινωνία, κανένας δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί με τέτοιου είδους διεκδικήσεις», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, αναφορικά με τις διεκδικήσεις αναδρομικών από πρώην βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τζαβάρας είπε, επίσης, ότι είναι έκπληκτος από την παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, για το βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου, επέμεινε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI, εκτιμώντας ότι μπορεί να υπάρξει παράταση μιας-δυο εβδομάδων από την αρχική ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου. «Μένω κατάπληκτος με την παρέμβαση ενός ανθρώπου που δεν μας είχε συνηθίσει σε παρεμβάσεις. Η περίπτωση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, που πρόκειται για έναν άνθρωπο μετρημένο, που -όσο ήταν Πρόεδρος αλλά και μετά την αποχώρησή του από το ύπατο αξίωμα- μάς είχε δώσει την αίσθηση του μέτρου, της μετρημένης πολιτικής του στάσης».
πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT