BREAKING

«Ο Κοντρέρας συμφώνησε με Κόλο Κόλο»

ΠΑΟΚ: ΘΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 400.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Οι διακοπές στη χώρα του φέρνουν και συμφωνία. Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, τον οποίο νέα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο, εκμεταλλευόμενος την επιστροφή στην πατρίδα του για τις γιορτές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lacuarta.cl», ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ...
φέρεται να συμφώνησε σε όλα με την Κόλο Κόλο και ετοιμάζεται να επαναπατριστεί.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία, ενώ τονίζεται ότι τελειώνει το σίριαλ της μετεγγραφής, με τον Κοντρέρας να παίρνει 400.000 δολάρια τον χρόνο για συμβόλαιο δύο χρόνων.
Να σημειωθεί ότι η Κόλο Κόλο συμφώνησε, πριν από λίγες ημέρες, με έναν άλλον «Έλληνα», τον Οράσιο Καρντόσο, που αγωνιζόταν στην Καβάλα.

Chicago Fire για Σαλπιγγίδη
Τη στιγμή που οι σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει σιγά - σιγά να εξομαλύνονται, το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού δεν αποκλείεται να γίνει αιτία αποχώρησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την Τούμπα.

Κατά καιρούς, το όνομα του διεθνούς επιθετικού έχει «παίξει» σε ρεπορτάζ ομάδων από Γερμανία, Ιταλία και Τουρκία, ενώ τώρα η... χάρη του περνάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν τους Chicago Fire να έχουν προχωρήσει σε διερευνητική κρούση σε άτομο του στενού περιβάλλοντος του Σαλπιγγίδη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πρόταση.
Και, φυσικά, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του είναι πολύ «βαρύ» για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, το μέλλον των δύο πλευρών είναι ανοικτό, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά είναι διατεθειμένος να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση παραχώρησής του.
πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT