BREAKING

Μαρκόφσκι και... Καλά Χριστούγεννα!

Η Ξάνθη είχε κανονική ομάδα και Μαρκόφσκι και επικράτησε φυσιολογικά (1-0) του Πανιωνίου που αγωνίστηκε στα Πηγάδια ελλιπέστατος.

Το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, όμως οι Ακρίτες ήταν σαφώς ανώτεροι και πήραν την 5 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια (το άλλο ματς είναι ισοπαλία) και πηγαίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων μέσα σε εορταστικό κλίμα!

Αντίθετα, ο Πανιώνιος μοιάζει πλέον με…
φτωχό συγγενή στη Σούπερ Λίγκα, αφού τα μεγάλα οικονομικά του προβλήματα έχουν αποψιλώσει επικίνδυνα το ρόστερ του.
Το γεγονός αυτό ίσως επέδρασε και ανασταλτικά στην προσπάθεια των δύο ομάδων να προσφέρουν συγκινήσεις και θέαμα, αφού είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι περίπου το 25' το παιχνίδι θύμιζε περισσότερο φιλικό, παρά επίσημο.
Στο επόμενο λεπτό όμως (26΄), ο Μαρσελίνιο έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο… μάγος με τα δώρα (γκολ) για την Ξάνθη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη (1-0)!
Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και στο 27' παραλίγο να πραγματοποιηθεί το 2-0 όταν μετά από σέντρα του Πόι από δεξιά, το δυνατό πλασέ του Μαρσελίνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε λίγο άουτ!
Λίγο αργότερα, στο 33' η εντυπωσιακή προσπάθεια του Πόι από δεξιά σταμάτησε πάνω στον Σιδεράκη και στο 43' από αριστερά ο Μαρσελίνιο έβγαλε σε θέση βολής τον Μαρκόφσκι (και πάλι) που από κοντά δεν ευστόχησε (άουτ).
Στο 46' και με την έναρξη του β' μέρους έγινε μία περίεργη φάση, όταν ο Πόι από αριστερά πιεόμενος δεν κατάφερε να διώξει καλά, αλλά αντί για αυτογκόλ... η μπάλα πέρασε κόρνερ.
Ο Πανιώνιος φάνηκε πως πιέζει λίγο περισσότερο και στο 51' μετά από φάουλ του Σάμαρη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπούζα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.
Στο 58' όμως η Ξάνθη είχε τη δική της ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Βασιλακάκης γύρισε με κεφαλιά στον Μαρκόφσκι που από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε πολύ ωραίο πλασέ το οποίο ωστόσο δεν βρήκε στόχο για λίγο (άουτ).
Η τελευταία καλή προσπάθεια του Πανιωνίου για να ισοφαρίσει έγινε στο 75' όταν ο Γουνδουλάκης έβγαλε σε καλή θέση από αριστερά τον Σταυροθανασόπουλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέφερε απλώς ένα κόρνερ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που πλέον στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οφείλει να ενισχυθεί αν δεν θέλει να βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση!
Τουλάχιστον αυτό προοιωνίζει η σημερινή (17/12) της εμφάνιση στα Πηγάδια…
Κίτρινες κάρτες: Στάσιακ, Κομεσίδης, Φλίσκας, Πόι – Ρόκας. Κουρντί, Σκέμπρι, Σταυροθανασόπουλος

ΞΑΝΘΗ: Βιβιάνι, Μπέρτος, Βάλλας, Βασιλακάκης, Ντάνι, Στάσιακ, Κομεσίδης (77' Σταθάκης), Μάνταλος (55' Φλίσκας), Μαρσελίνιο (62' Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι, Πόι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Κουρντι, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Μπούζας (69' Σταυροθανασόπουλος), Πεκτάκης, Γουνδουλάκης (83' Ντούνης), Ρόκας (89' Βλάχος), Σκέμπρι, Κολοβός.
πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT