BREAKING

Συλλήψεις σε Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα- Πάτρα



Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 45χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 29χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι μετέφεραν έναν αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος ...επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Ενημερώθηκε, χθες το απόγευμα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, ότι στην θαλάσσια περιοχή νήσου «ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ» έπλεε ακυβέρνητη λέμβος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό της Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισε την ανωτέρω λέμβο με 17 αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Οι παραπάνω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κέρκυρας, ενώ όπως διαπιστώθηκε η λέμβος είχε κλαπεί από την περιοχή της Κέρκυρας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ανάμεσα στους αλλοδαπούς αναγνωρίσθηκε ως χειριστής της λέμβου ένας 45χρονος αλλοδαπός.

Οι υπόλοιποι 16 αλλοδαποί πρόκειται να παραδοθούν στο Συνοριακό Τμήμα Κασσιώπης για τις δικές τους ενέργειες, ενώ ο 45χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατά την αυτόφωρη διαδικασία από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Τέλος, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην πύλη εισόδου νότιου λιμένα Πατρών, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Υπ/νσης Ασφάλειας Πατρών /Τμ. Αλλοδαπών, 62χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο) και η 62χρονη συνοδηγός του, διότι μετέφεραν έναν αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT