BREAKING

Τα… σενάρια του Τσάκα!


Το αργότερο μέχρι την Τρίτη υποσχέθηκε – μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε - ο Βλάσης Τσάκας θα εμφανιστούν τα χρήματα που προορίζονται να μπουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ...
μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Δηλαδή, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να εμφανιστούν τα 15 εκατ. ευρώ (θα είναι «μπλοκαρισμένα» για λογαριασμό της ομάδας) και η πιστοποίηση ότι υπάρχουν ακόμα 55 εκατ. ευρώ για να διατεθούν σε μελλοντικές ΑΜΚ του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά την επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα από πολίτες χωρών που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν αυτό συμβεί στις 22 Δεκεμβρίου, τότε θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν θα ενισχυθεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για αυτό το λόγο η πλευρά του πρίγκιπα παρουσιάζει κάποια σενάρια μέχρι να πάρει τις μετοχές.

Τα σενάρια, όπως τα αναφέρει η εφημερίδα «SportDay»

1. Θα ζητήσει να καλύψει τις κενές θέσεις στο νυν Δ.Σ. (7 συν τον Πατέρα που δεν έχει εκπρόσωπο) και να συνδιοικήσουν με τα υπόλοιπα μέλη. Συνύπαρξη των Γόντικα, Πολέμη, Κωνσταντίνου πάντως με τον Τσάκα και τους συνεργάτες του αποκλείεται.

2. Το plan B θέλει να υπάρξει συναίνεση του Βαρδινογιάννη, ώστε να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ., να γίνει νέο με 12 μέλη και να τρέχει όλα τα θέματα.

3. Εάν επιτρέπεται από το καταστατικό (δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν άλλοι μέτοχοι, αφού τυπικά δεν θα έχουν μπει τα λεφτά) και δώσει το «Ο.Κ.» ο Τζίγκερ στον Σουλτάν να ασκεί διοίκηση, τότε να διευκρινίσουμε το εξής: ο Τσάκας λέει πως όσα χρήματα χρειαστούν για πληρωμή παικτών ή μεταγραφή θα τα βάλει ο Αραβας και θα αφαιρούνται από τα 15 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να εκταμιευτούν με την οριστική μεταβίβαση.

πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT