BREAKING

Στην κούρσα για βραβείο το ελληνικό «L» στο Σάντανς


Στο διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς, που είναι ίσως το μεγαλύτερο του κόσμου για την ανεξάρτητη κινηματογραφία, επιλέχθηκε η ταινία «L» του Μπάμπη Μακρίδη, με πρωταγωνιστή τον ...
Αρη Σερβετάλη, σε παραγωγή της Beben Films και διανομή της Feelgood Entertainment.

Στο διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς, που είναι ίσως το μεγαλύτερο του κόσμου για την ανεξάρτητη κινηματογραφία, επιλέχθηκε η ταινία «L» του Μπάμπη Μακρίδη, με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη, σε παραγωγή της Beben Films και διανομή της Feelgood Entertainment.

Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ταινίας στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που φιλοξενεί κάθε χρόνο μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες παραγωγές και βγάζει και οσκαρικά διαμάντια (όπως το υποψήφιο πέρυσι για 4 Οσκαρ «Στην καρδιά του χειμώνα»).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το «L» θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς. Μοιραζόμαστε τη χαρά μας με τους συνεργάτες μας, που μας στήριξαν από την αρχή και χωρίς τους οποίους δεν θα τα είχαμε καταφέρει», αναφέρουν σε δήλωσή τους ο σκηνοθέτης και οι συνεργάτες του.
 ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ / LIKE ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.
Πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT