BREAKING

Η Paris Jackson μιλάει για όλα στην Ellen DeGeneres - Δείτε το βίντεο

Η μεγάλη κόρη του βασιλιά της pop, Michael Jackson, η 13χρονη Paris εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και μίλησε για τον πατέρα της, τα όνειρα που κάνει σχετικά με την υποκριτική αλλά και για την πρώτη της απόπειρα ως ηθοποιός στο «Lundon's Bridge and the Three Keys».

Η τάση του Michael να ...
κρύβει τα παιδιά του από το φωτογραφικό φακό και το κοινό έκανε τη μικρή Paris να πιστεύει, μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ότι αυτή η πράξη ήταν ιδιαιτέρως περίεργη: «Σκεφτόμουν... αυτό είναι χαζό, γιατί να φοράω μάσκα;» παραδέχτηκε στην εκπομπή μπροστά στο κοινό που βρίσκονταν εκεί αλλά και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν και συνέχισε: «Αλλά συνειδητοποίησα, όσο μεγάλωνα, ότι έτσι μας προστάτευε, και ότι μας το είχε εξηγήσει αυτό».

Η καθημερινότητα πλέον για την άμαθη Paris είναι διαφορετική αλλά με ωραίο τρόπο. Όταν ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο στο Buckley στο Los Angeles δεν την ήξερε κανείς και όπως χαρακτηριστικά λέει, όλοι της συμπεριφέρονταν όπως κάθε άλλο κορίτσι: «Είχα την ευκαιρία να είμαι φυσιολογική».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια της συνέντευξης, με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων, «Lundon's Bridge and the Three Keys», ο πατέρας της όχι μόνο αποτέλεσε την έμπνευση της για να γίνει ηθοποιός αλλά την βοήθησε ιδιαίτερα και στην εκπαίδευσή της: «Ήξερα ότι μπορούσε να τραγουδήσει πολύ καλά, αλλά δεν ήξερα αν είχε και υποκριτικές ικανότητες. Είδα μετά το «Moonwalker» και είπα «Θέλω να γίνω σαν αυτόν».

Η εκπομπή προβλήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…


πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT