BREAKING

Γαλλία: Ο Καντονά υποψήφιος πρόεδρος;


Γαλλία: Ο Καντονά υποψήφιος πρόεδρος;



Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιθυμία του διάσημου πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου Ερίκ Καντονά, να θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου ως αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί και του Φρανσουά Ολάντ.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Γαλλίας και νυν ηθοποιός έγραψε σε ...δεκάδες δημάρχους στη Γαλλία ζητώντας τη στήριξή τους για να κατεβεί υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.

Ο 45χρονος Καντονά πρέπει να εξασφαλίσει την υποστήριξη τουλάχιστον 500 εκλεγμένων αξιωματούχων έως τα τέλη Φεβρουαρίου, για να έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα. Στην επιστολή του προς τους δημάρχους ο Καντονά καταγγέλλει τις υπερβολικά πολυάριθμες, βίαιες και συστημικές, όπως λέει, κοινωνικές αδικίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του πρώην ποδοσφαιριστής προκαλεί θόρυβο γύρω απ' το όνομά του.

Το Δεκέμβριο του 2010 είχε καλέσει τους συμπατριώτες του να αποσύρουν μαζικά τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, λόγω του ρόλου τους στο ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
πηγη:

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT