BREAKING

Θέατρο: "Η πτώση" της Ευαγγελίας Στρατή στο θέατρο πυξίδα


 
Παρασκεύη Σάββατο  από 24/2/12-7/4/12 20.15 μ.μ



Ένα κοινωνικό δράμα σε καταγγελτικό ύφος με στοιχεία μυστηρίου το οποίο διαθέτει αγωνία, ανατροπές, κοινωνική κριτική προσεγμένη σκηνοθεσία και ερμηνείες που αγγίζουν τον θεατή ! 


Μία παράσταση επιλέγει τον ρεαλισμό για να παρουσιάσει τις ...
... δυτικές κοινωνίες οι οποίες παρά τον μανδύα της δημοκρατίας που τις διέπει κουβαλούν το βάρος μίας κρατικής και όχι μόνο διαφθοράς! Μιας διαφθοράς που σοκάρει στο μέγεθος που έχει εξαπλωθεί και έχει διαβρώσει όλο τον κοινωνικό ιστό που μας περιβάλει

Μία επιτυχημένη γιατρός και μία διευθύντρια μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας υφαίνουν έναν ιστό θανάτου στην προσπάθειά τους να βγάλουν στην αγορά ένα νέο χάπι που υπόσχεται θαύματα σε ασθενείς με παθήσεις αλλεργίας με απώτερο σκοπό να αναρριχηθούν στην πυραμίδα εξουσίας της παγκόσμιας υγείας.



Η γιατρός, η Δρ. Άντερς, οδηγείται στην τραγική της πτώση μέσα από ένα δρόμο διαφθοράς, διαπλοκής και δίψας για εξουσία. Αφορμή για να πιαστεί στα δίχτυα της Άγκνες Μόρτον, μιας αιμοσταγούς και αδυσώπητης διευθύντριας Φαρμακευτικής εταιρείας θα σταθεί το πάθος της για το τζόγο. Πάθος ισχυρό που θα την αναγκάσει να παίξει ένα παιχνίδι εξουσίας και θανάτου.
Τα χέρια της θα βαφτούν με το αίμα αθώων ανθρώπων, η ψυχή της θα κυριευτεί από δαίμονες που θα τη συντροφεύουν και εν τέλει θα την οδηγήσουν εκεί που ανήκει, στην άβυσσο. Όμως, στην πτώση της θα συμπαρασύρει και εκείνη που πραγματικά ευθύνεται για όλα αυτά τα εγκλήματα, την Άγκνες Μόρτον.

Εκείνη που δε δίστασε να θυσιάσει εκατοντάδες για να κυριαρχήσει, εκείνη που δεν υπολόγισε πως η πτώση από τόσο ψηλά δεν θα είναι απλώς τραγική και μοιραία μα θα είναι ουσιαστικά η πόρτα για την κόλαση!

Συγγραφέας : Ευαγγελία Στρατή
Σκηνοθεσία: Σίμος Τσικρίκης
Μακιγιάζ: Οι κοπέλες βάφονται μόνες τους
Κουστούμια : Σίμος Τσικρίκης
Σκηνικά : Σίμος Τσικρίκης
Θεατρική Διασκευή: Σίμος Τσικρίκης
Μουσική επιμέλεια – ηχητικά και οπτικά εφέ: Σίμος Τσικρίκης
Παίζουν: Κατερίνα Ανδρέου, Λουκία Αντωνίου,Γεωργία Ζευγολατάκου,Ραφαέλλα Καλογεράκου,Χριστίνα  Κανελλοπούλου,Κατερίνα Πετροπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής : Σίμος Τσικρίκης

ΘΕΑΤΡΟ ΠΥΞΙΔΑ
ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ Ρ.ΠΑΛΑΜΗΔΟΥ 3 ΨΥΡΡΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6973409662-6983507077

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT