BREAKING

Δραματικές ώρες για τον Παναθηναϊκό



Στο… χείλος του γκρεμού οδηγείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του, κάτι που σημαίνει πως πλέον το μπαλάκι «πέφτει» στους μετόχους. Στις 18 Απριλίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση και η εκλογή του νέου Δ.Σ.

«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση», ήταν η...... χαρακτηριστική δήλωση του Θανάση Γιαννακίοπουλου λίγο μετά την αποχώρηση του από το διοικητικό συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μέσω τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Δημήτρη Γόντικα γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να του επιστραφεί πίσω το 1,7 εκ. ευρώ, ποσό με το οποίο και συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού.

Το ποσό αυτό αναμένεται να επιστραφεί στον δεύτερο τη τάξει μεγαλομέτοχο από τη στιγμή που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για αποπληρωμές οφειλών.

Ωστόσο υπήρξε η πληροφορία ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βάλει το ποσό αυτό στο επόμενο Δ.Σ. Μία φημολογία που ούτε επιβεβαιώθηκε, αλλά ούτε και διαψεύστηκε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης, που ενημέρωσε ότι ναι μεν θα αφήσει στα ταμεία της ΠΑΕ τις 250.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο μετοχικό του ποσοστό, αλλά τα υπόλοιπα 750.00 ευρώ δεν δοθούν μέσω χορηγίας, ενώ και οι περίπου 300.000 ευρώ του Θεόδωρου Βασιλάκη θέτονται… εν αφμιβόλω!

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT