BREAKING

Ρόμπεν: «Πρώτα το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το… Κύπελλο»



Το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως πρώτο στόχο για τη Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν, περνώντας σε δεύτερη μοίρα την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας!

Σύμφωνα με τον Ολλανδό μέσο, ο τελικός ...... απέναντι στην Τσέλσι έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ για το κύπελλο, μιας και οι Βαυαροί έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη κορυφή της Ευρώπης μέσα στο «σπίτι τους» μετά από 11 χρόνια.

«Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγαλύτερος στόχος για την ομάδα, για εμένα και για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, ωστόσο πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Αν κάποιος μου έλεγε να διαλέξω ανάμεσα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του γερμανικού Κυπέλλου, τότε σίγουρα θα διάλεγα το πρώτο», τόνισε ο Ρόμπεν.

Όσο για το τι θα κάνει σε περίπτωση που την Ευρώπη με τη φανέλα της Μπάγερν αλλά και με τα χρώματα των «οράνιε», πρόσθεσε: «Πριν από δύο χρόνια είχα υποσχεθεί στην γυναίκα μου και στην μητέρα μου, πως αν κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και το Euro 2012 τότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT