BREAKING

Απόψε γιορτάζει ο Πειραιάς!



Έφτασε η μέρα που για τον Ολυμπιακό αποτελεί ετήσια εκδήλωση! Η φιέστα για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος γίνεται απόψε στο Καραϊσκάκη, με λάμψη αστέρων και δίχως υπερβολές.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει με τον κόσμο του το ...... 39ο πρωτάθλημα, το 25ο Κύπελλο και το 15ο νταμπλ της ιστορίας του. Πανηγυρίζει το 14ο πρωτάθλημα στα τελευταία 16 χρόνια σε μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική παντοκρατορία, ενώ αποχαιρετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έναν προπονητή που φεύγει από την ομάδα με 5 τίτλους σε τρία χρόνια και με απεριόριστη εκτίμηση από το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η φιέστα περιλαμβάνει φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα (19.30), νωρίτερα αγώνες βετεράνων και ακαδημιών, τιμητική εκδήλωση για τον Καρεμπέ, κρητικά τραγούδια από τον Μανόλη Κονταρό, χορογραφία στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου και φυσικά την εκδήλωση της απονομής του τίτλου, με τον Τοροσίδη να σηκώνει την κούπα και τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα βεγγαλικά!

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο καθώς τα λίγα εισιτήρια που υπάρχουν αναμένεται να διατεθούν σήμερα μέχρι να ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις, σε ένα πεντάωρο πρόγραμμα γεμάτο Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, όπως είχε κάνει και πέρσι, αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα που θα δαπανούσε για μια πιο φαντασμαγορική και χλιδάτη γιορτή σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς ένα ποσό 50 χιλιάδων ευρώ θα δοθεί σε εκκλησιαστικά ιδρύματα.

Το πρόγραμμα της φιέστας

16:30 Άνοιγμα Θυρών
16:50 Έναρξη Φιέστας
16:55 «Η ώρα των Θρύλων» – Έναρξη αγώνα Βετεράνων
17:55 «Οι μελλοντικοί πρωταθλητές – Έναρξη αγώνων Ακαδημιών
19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ α’ ημίχρονο
20:15 Ημίχρονο/ Βράβευση Κριστιάν Καρεμπέ και Ερ.Αστέρα
20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ β’ ημίχρονο
21:30 Το ζεϊμπέκικο «39». Χορογραφία σε τραγούδι του αξέχαστου Δ.Μητροπάνου
21:40 Μανώλης Κονταρός – Τραγούδι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι μόνο
22:00 ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ – Γύρος του Θριάμβου
22:00 Ρίψη βεγγαλικών σε Καραϊσκάκη και Πειραιά

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT