BREAKING

Κυπριανού: Κακή διαπραγμάτευση που οδήγησε σε κακό σχέδιο

«Η κυβέρνηση επιχειρεί επικοινωνιακά να στείλει μηνύματα σε βάρος του ΑΚΕΛ και του τέως προέδρου Δ. Χριστόφια», τόνισε ο γγ του ΑΚΕΛ

Επίθεση κατά της κυπριακής κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην κρίση εκτόξευσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μιλώντας στον... τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Κυπριανού έκανε λόγο για «κακή διαπραγμάτευση που οδήγησε σε κακό σχέδιο», καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους», ενώ για τον υπουργό Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, τόνισε ότι προσπαθεί να στηρίξει την κυβέρνηση επιχειρώντας να ρίξει ευθύνες στη Βουλή.

Σχετικά με τη στάση που τήρησε το ΑΚΕΛ κατά τις διαπραγματεύσεις, ο κ. Κυπριανού σημείωσε ότι το κόμμα του συμπεριφέρθηκε όσο πιο υπεύθυνα μπορούσε, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «η κυβέρνηση επιχειρεί επικοινωνιακά να στείλει μηνύματα σε βάρος του ΑΚΕΛ και του τέως προέδρου Δ. Χριστόφια».

«Θα έπρεπε να εκτιμήσει την υπεύθυνη στάση την οποία τηρήσαμε», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο γγ του ΑΚΕΛ επεσήμανε την ανάγκη να διερευνηθούν όλα τα εναλλακτικά σενάρια για την Κύπρο και να κριθεί τι είναι το προσφορότερο για τον κυπριακό λαό.

Ακόμη, ο κ. Κυπριανού υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να είναι σύντομη η περίοδος διαφυγής από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα, τονίζοντας ότι η αγορά έχει παγώσει.

Τέλος, ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα να ανοίξουν οι τράπεζες το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: voria.gr

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT