BREAKING

Η απάντηση του Κοντομηνά για το ένταλμα σύλληψης στην υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

«Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές δραστηριότητες», τονίζεται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά σχετικά με τα δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Το περιβάλλον του επιχειρηματία σημειώνει... πως τα εν λόγω δάνεια εξυπηρετούνται μέχρι κεραίας, σε αντίθεση με τα θηριώδη, μη εξυπηρετούμενα δάνεια, γνωστών επιχειρηματιών.

Μετά από την κοινοποίηση του πορίσματος του αρμόδιου εισαγγελέα, θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις από το γραφείο του κυρίου Κοντομηνά.

Η απάντηση αυτή έρχεται μετά από την έκδοση τουλάχιστον δέκα ενταλμάτων σύλληψης, σε βάρος γνωστών επιχειρηματιών, αλλά και πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τα οποία εξέδωσαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, που αφορούν στη χορήγηση δανείων.

Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι ο Άγγελος Φιλιππίδης και ο Κλέων Παπαδόπουλος (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), ο Κυριάκος Γριβέας, επιχειρηματίας που διαμένει στο Λονδίνο, για τον οποίον εκδόθηκε διεθνές ένταλμα, η Αναστασία Βάτσικα, σύζυγος του Γριβέα, ο Χάρης Σιγανός, διευθύνων Σύμβουλος.

πηγή: crime.gr

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT