BREAKING

Έρχεται η νέα Mercedes C63 AMG των 500 ίππων

Μετά την επίσημη παρουσίαση για την Ευρώπη της νέας Mercedes C-Class στο Σαλόνι της Γενεύης, η γερμανική εταιρεία προχωρά στην ολοκλήρωση της κατασκευής της κορυφαίας έκδοσης του μοντέλου, υπολογίζοντας... ότι θα αποκαλύψει τη νέα C63 AMG μέσα στο 2014, σε μια από τις επόμενες εκθέσεις αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα C63 AMG, όπως βλέπουμε και από την κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, θα διαθέτει μεταξύ άλλων ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα μπροστά -σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο- με αεραγωγούς που φθάνουν μέχρι χαμηλά, εξωτερικά χρωμιομένα φινιρίσματα και –σύμφωνα με πληροφορίες- τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω τμήμα, ενώ θα πατά σε νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Επιπλέον, οι φήμες κάνουν λόγο για την ανάρτηση η οποία θα είναι πιο σπορ αναφορικά με τη C-Class και χαμηλωμένη κατά 15 χλστ., ενώ το εν λόγω μοντέλο θα διαθέτει αναβαθμισμένα φρένα.


Μηχανικά, η νέα C63 AMG θα εφοδιάζεται από το διπλά υπερτροφοδοτούμενο 4,0 λτ. V8 κινητήρα που θα αποδίδει για την περίσταση 450 και προαιρετικά με επιπρόσθετο πακέτο 500 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (7G-MCT SpeedShift).

Επίσης, σε δεύτερη φάση θα λανσαριστεί και η υβριδική εκδοχή της C63 AMG, η C300 Plug-In Hybrid, η οποία θα εφοδιάζεται με ένα turbo 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 250 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων, για περισσότερη οικονομία καυσίμου.

Τέλος, σύμφωνα με τη Mercedes, η νέα C63 AMG θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2014, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές αρχές του 2015.
 



Πηγή: autotriti.gr

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT