Η ΑΕΚ φιλοξενείται την Τετάρτη από την Στουρμ στο Γκρατς για το φινάλε των ομίλων του Europa League, με το Νίκο Κωστένογλου να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής της Ενωσης θα έχει στην Αυστρία τους: ...
Κωνσταντόπουλο, Μοσχονά, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμά, Μάκο, Καράμπελα, Μπερνς, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη και Τσουκαλά. Η αποστολή αναχωρεί αύριο στις 11.40 για τo Γκρατς.

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 11.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. O Φαμπιάν Βάργκας, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Λεονάρντο έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία. Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Παντελής Καφές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Δεν παίζει με Δόξα ο Αραμπατζής

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Δόξα Δράμας την 15η αγωνιστική.