BREAKING

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε



Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ κόντρα στην Προ Ρέκο. 

Οι Ιταλίδες επικράτησαν με 8-7 σε έναν αγώνα που οι παίκτριες του Κώστα Δήμου ...... ήταν άτυχες στην τελική προσπάθεια.

Το τρίτο κύπελλο τελικά δεν μπήκε στην, ούτως ή άλλως, πλούσια τροπαιοθήκη της Βουλιαγμένη παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά την αναμέτρηση. Το 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο όμως επισκιάστηκε από το κάκιστο δεύτερο όπου οι Ιταλίδες πήραν με 3-0. Πήραν το προβάδισμα και δεν το έχασαν μέχρι το τέλος.

Η Βουλιαγμένη κόλλησε στην επίθεση αλλά σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο τα 7(!) δοκάρια που είχε. Σίγουρα αν είχαν μπει 2 από αυτά το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Η Λιόση σκόραρε στο τέλος της τρίτης περιόδου, μειώνοντας στο ένα γκολ τη διαφορά, 5-6, 11″ πριν τη λήξη του, αλλά η Προ Ρέκο βρήκε χρόνο και πήγε και πάλι στο +2.

Οι Ελληνίδες πάλεψαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και μείωσαν με την Τσουκαλά στο 6-7. Η Προ Ρέκο ήταν πολύ καλή στην κόντρα και πέτυχε αρκετά γκολ, με ένα από αυτά να κάνει το 6-8 και τα πράγματα έγιναν αυτομάτως δύσκολα.

Η Κούβδου έβγαζε ότι μπορούσε, αλλά τα δοκάρια και η αριθμητική υπεροχή δεν βγήκαν. Το γκολ της Ασημάκη ήταν απλά η κατάληξη του σκορ στο 7-8. Άξια πρωταθλήτρια η Προ Ρέκο, παρόλα αυτά, έδειξε σε αυτό το φάιναλ φορ πολύ… πεινασμένη, αποκλείοντας δύο μεγαθήρια του γυναικείου πόλο. Την συμπατριώτισσα Οριτζόντε Κατάνια των 8 τροπαίων Ευρώπης και την Βουλιαγμένη των δύο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2.0-3,1-2,2-1

Βουλιαγμένη (Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Μελιδώνη, Ξενάκη, Λιόση 1, Καλογεράκου, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου, Χυδηριώτη, Κουτέλη, Λαρά, Λαβί.

Προ Ρέκο (Τεμπετίνι): Τζίλι, Αμπάτε, Κότι 1, Κιστελέκι 1, Κουεϊρόλο, Κορντάρο, Μάγκι, Μπέτζιν, Ντε Μπενίνιο, Ραμπάλντι, Μπιανκόνι 1, Φρασινέτι 3, Ντράβουζ 2.

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT