BREAKING

Κεφαλονιά: Στο νησί τα πρώτα κοντέινερ

Φορτώθηκαν στα πλοία για την Κεφαλονιά τα πρώτα κοντέινερ, που θα διατεθούν για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού και ιδιαίτερα της Παλικής που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές. 

Μεταξύ άλλων αναμένεται... να καλύψουν και τις ανάγκες των σχολείων της περιοχής, καθώς έχουν διαπιστωθεί σοβαρά προβλήματα σε τέσσερα σχολικά κτήρια. 

Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότεροι σύλλογοι, κοινότητες και φορείς ανακοινώνουν την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους, ενώ διάφορες Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας έχουν ήδη αποστείλει βοήθεια.

Η Μητρόπολη Κυδωνίας- Αποκορώνου στα Χανιά ανακοίνωσε πως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, μετά τη Θεία λειτουργία, σε όλους τους Ναούς της Μητρόπολης θα κληθούν οι πιστοί να προσφέρουν, ό,τι χρηματικό ποσό μπορούν, προκειμένου τα χρήματα να δοθούν στη Μητρόπολη Κεφαλληνίας, ενώ χρήματα θα συγκεντρώνονται και στα γραφεία της Μητρόπολης.

Από το Δήμο της Κεφαλονιάς εκδόθηκε ανακοίνωση για την καλύτερη διαχείρηση της βοήθειας, σύμφωνα με την οποία όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πρόσωπα θα πρέπει ννα απευθύνονται στο τηλέφωνο 26710-26342, προκειμένου να καταγραφεί η προσφορά τους και να γίνει η καλύτερη διαχείριση.

Μπες στη παρεα μας

 
Copyright © 2013 Hellas On Line
Design by FBTemplates | BTT